7 NYE DRAGON KIDS SORTBÆLTER

Skanderborg Taekwondo Klub har som traditionen siger afholdt sortbæltegraduering for klubbens mindste som sæsonafslutning. Således kunne 7 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige.  De 7 startede på et hold med små 30 børn for tre år siden, og står som de eneste tilbage med sortbælter. De 7, og andre på børneholdene i klubben, har selvsagt været igennem en hård treårig periode med pga. covid-19 udfordringerne.

Det specielle tilbud for de mindste blev oprindeligt etableret med støtte fra Dansk Taekwondo Forbund og Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. I forbindelse med projektet er klubben blevet certificeret og senere også recertifeceret med Danmarks Idræts-Forbunds ”Et godt idrætsmiljø for børn”.

De 7 små ”drage krigere” har været trænet af Helena Therkelsen og Anton Wulf-Andersen samt flere andre hjælpetrænere. Selve gradueringen blev som vanligt forestået af klubbens højestgraduerede, som havde ros til de nye sortbælter: ”Stort tillykke med jeres graduering. Jeres indsats og niveau ved jeres sortbæltegradueringer var rigtigt flot, også taget i betragtning den svære periode vi har været igennem. Vi glæder os til at følge jer  på vores almindelige børnehold” udtalte Heine Pedersen, Geo Berdin og Torben Sachmann Hansen efter gradueringen.

De 7 seje børn som bestod sortbælteprøven var: Lærke, Lukas, Michael, Villum, Jeff, Noah og Mathias. De nye Dragon Kids sortbælter overgår nu til det almindelige bæltesystem for større børn, så der venter nye udfordringer og målsætninger lige forude efter sommerferien.