7 Dragon Kids blev sortbælter

Skanderborg Taekwondo Klub har igen afholdt sortbælte graduering for klubbens mindste udøvere. I weekenden kunne 7 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De 7 startede på et hold med over 40 børn og er således de eneste der har klaret den helt til sort bæltegraden.
Det specielle tilbud for de mindste er etableret med støtte fra Dansk Taekwondo Forbund og Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. I forbindelse med projektet er klubben blevet certificeret og senere også recertifeceret med Danmarks Idræts-Forbunds ”Et godt idrætsmiljø for børn”.
De 7 små ”drage krigere” har været trænet af Helena Therkelsen assisteret af Lars Sørensen og Tobias Hammershøj m fl. Selve gradueringen blev forestået af klubbens højestgraduerede som var meget tilfredse med nye børne sortbælter. ”Vi var meget tilfredse med jeres indsats og niveau ved jeres sortbæltegraduering. Vi glæder os til at følge jer de kommende år, hvor der venter nye bælter til jer på vores almindelige børnehold” udtalte graduerinspanelet efter den knap 1 ½ time lange graduering.
De 7 seje børn som bestod sortbælteprøven var: Elias Chr. Vand, Theo S. Lassen, Elvira L. Andersen, Magnus B. Jørgensen, Sigurd Penstoft, Mohammad Rastegar og Alexander V. Thøgersen.
De fleste af de 7 nye Dragon Kids sortbælter overgår nu til det almindelige bæltesystem for større børn, så der venter nye udfordringer og målsætninger lige forude efter sommerferien.