6 nye Dragon Kids sortbælter

 Skanderborg Taekwondo Klub har igen i år med nogle måneders coronaforsinkelse afholdt sortbælte graduering for klubbens mindste udøvere. I weekenden kunne hele 6 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres nye sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige.  De 6 startede for over 3 år siden på et hold med omkring 30 børn og er pt. de eneste der har nået ”i mål” med sortbælte.

Det specielle tilbud for de mindste blev i sin tid etableret med støtte fra Dansk Taekwondo Forbund og Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. I forbindelse med projektet er klubben blevet certificeret og senere også recertifeceret med Danmarks Idræts-Forbunds ”Et godt idrætsmiljø for børn”. Børnenes graduering var planlagt til juni måned i år, men pga. det store afbræk af træningen i foråret blev den skudt til nu.

De 6 små ”drage krigere” har været trænet af Helena Therkelsen samt Jan Allan Bjerregaard og Martin Wollin. Selve gradueringen blev forestået af klubbens højestgraduerede som var meget tilfredse med nye børnesortbælter. ”Vi er meget tilfredse med jeres flotte indsats under gradueringen. Det er flot, at I har kæmpet videre under den trælse coronapause i foråret og i kan bære rigtigt stolte over jeres indsats” lød det fra gradueringspanelet.

De 6 seje børn som bestod sortbælteprøven var: Norh Poulsen, Vidar Poulsen, Thor Jakobsen, Sebastian Kjøge, Silas Espersen og Magnus Sloth. De nye Dragon Kids sortbælter skal fremover træne på hold for 9-12 årige i klubbens almindelige bæltesystem.