5 x GULD VED RØDOVRE CUP

Årets sidste stævne Rødovre Cup havde deltagelse af det mindste Moo Sa teknikhold længe. Stævnet havde deltagelse af 147 deltagere fra 7 lande heriblandt 10 Moo Sa teknikudøvere. Trods det lille Moo Sa hold blev det til utroligt flotte resultater af de lokale profiler. Slutresultatet blev 5 guld, 1 sølv og 4 bronzemedaljer og en samlet 4 plads i holdkonkurrencen.

Silka Kjølbo blev dagens MVP for Moo Sa med ikke færre end 3 guldmedaljer på samvittigheden. Silja startede med at vinde freestyle sortbæltegruppen for damer, og kort efter tog hun sammen med Joahn Fredmar også guldet i pargruppen for senior sortbælter. Som om det ikke var nok vandt Silja og Johan endnu en guld i den almindelige pardisciplin. Utroligt indbringende dag for Silja og Johan. Johan havde selv et par andre medaljechancer ved Rødovre Cup, og han sikrede sig endnu to bronzemedaljer i hhv. den alm. sortbæltegruppe og i freestyle sortbæltegruppen for seniorer. Anna Hansen tog en flot sejr i rødbæltegruppen for juniorer med over 1 points forspring til sølvmedaljevinderen. Mille Bille var tilbage på toppen da hun i en tæt finale vandt guldet i grøn/blåbæltegruppen for piger. 

Mille Bille tog senere på dagen også sølv med Aksel Rohrberg i pargruppen for børn. Aksel Rohrberg deltog også i drengegruppen for grøn/blåbælter hvor det bled til en flot bronzemedalje. Sidst men bestemt ikke mindst hentede Laura Nancke bronze i junior sortbæltegruppen, hvor hun efter semifinalen ellers lå på en førsteplads i gruppen. I finalen blev Laura ikke belønnet tilstrækkeligt af dommerne og måtte tage til takken med tredjepladsen.

Alle de øvrige udøvere på Moo Sa’s teknikhold Signe Damgaard, Freja Hansen, Naja Nancke og Valdemar Hansen var alle i finalerne, men de endte lige udenfor medaljerne. 

Klubbens teknikhold glæder sig til 2023, hvor der venter store opgaver for holdet bl.a. ved Nordiske Mesterskaber i Finland, Danish Open i Fælledhallen ? og endelig Europamesterskaberne, som ikke er placeret af det Europæiske taekwondoforbund endnu.