5 guldmedaljer i DM test

Et af årets største stævner på taekwondo kalenderen Rødovre Cup blev en stor succes for Skanderborg Taekwondo Klub. Klubben stillede til start med i alt 14 deltagere fra klubbens kamp og teknikhold. I den samlede konkurrence fik klubben en flot tredjeplads plads. I alt blev det til 5 guld, 3 sølv og 3 bronzemedaljer til de lokale profiler og en super test før de Danske Mesterskaber i Arena Fyn den kommende weekend.

Moo Sa’s Andreas Sørensen leverede i kamp – 40 kg et fantastisk resultat, da hen efter tre suveræne kampe med sejre på 12-2, 10-2 og i finalen 8-5 mod en Midtsjælland kæmper tog en flot guldmedalje. Bjørg Pedersen -67 kg tabte en tæt finale i dameklassen og måtte nøjes med sølv. Klubben øvrige kæmpere Jeff Dam herrer – 80 kg, Simon Lyngbak, Jonas Larsen tog bronzemedaljer efter gode præstationer i semifinalerne.

Der var som sædvanligt store forventninger til teknikholdet og med god grund. Således blev det til ikke færre end 6 teknikmedaljer. Sanne Jensen vandt hendes individuelle gruppe for sortbælter -30 og senere vandt hun sammen med Thomas Purup mixpar gruppen for sortbælter også. Så dobbelt guld til Moo Sa veteranen. I den individuelle sortbælte gruppe -30 blev det til sølv for Thomas Purup.

Moo Sa havde også et par debutanter med ved stævnet i Rødovre mor og søn Bettina Kjeldsen og hendes søn Jonas. De lavede en imponerende flot debut ved stævnet og vandt hver deres individuelle gruppe for hhv. Dame +31 og drenge for gul/orangebælter.

Sarah Therkelsen leverede en af hendes flotteste præstationer i år og vandt sølv i rødbæltegruppen for piger, hvilket lover godt før DM. Amalie Benfeldt sortbælter -30 og Benjamin Bomberg grøn/blåbælter drenge, måtte nøjes med en 5. Plads i deres grupper. Kasper Kjeldsen drenge grøn/blåbælter endte lige uden for finalen.

Klubben var meget tilfredse med pokalen for tredjepladsen i holdkonkurrencen og man håber at kunne gentage succes ved det kommende DM i Odense næste weekend.