3 DM titler og i alt 12 DM medaljer til Moo Sa

Moo Sa’s teknikhold deltog med kun et halvt så stort hold ift. det historiske DM i 2014, hvor klubben blev næstbedst i Danmark. Derfor havde trænere og ledere på holdet justeret forventningerne inden dette års DM i Arena Fyn i Odense. Men trods en mindre hold kastede DM ikke færre en 10 medaljer af til de lokale taekwondo profiler heraf 3 af fineste karat.

Thomas Purup blev klubben helt store medaljesluger, da han kunne rejse hjem fra Odense som tredobbelt Danmarksmester suppleret med to sølv og en bronzemedalje. Thomas Purup og Sanne Jensen tog sig af den første DM titel, da de samme vandt sortbælteklasse i mixpar. Senere tog Thomas Purup guld i synkronkassen sammen med Kim Larsen og Kristoffer Andersen fra landsholdet. Sidste DM titel hente Amalie Benfeldt og Thomas Purup sammen med deres landsholdskolleger i freestyle gruppen for teams. Holdet tog tidligere i år EM bronze i disciplinen, så DM guldet var ikke den store overraskelse.

Amalie Benfeldt og Thomas Purup fortsatte metaljagten i freestyle par gruppen, hvor de snævert blev overgået af et par kammerater fra landsholdet og dermed måtte nøjes med sølv. Thomas Purup sluttede dagen af med endnu en medalje i den individuelle freestylegruppe, hvor det også blev til sølv. Sidste Thomas Purup medalje på dagen var i den individuelle gruppe for sortbælter med bronze.

I selvforsvarskonkurrencen hentede Sanne Jensen og Amalie Benfeldt bronze og undervejs besejrede de klubbens andet hold i klassen Morten og Thomas Purup. Morten var dog undskyldt, da han brækkede sin hånd under en DTDT opvisning lige inden denne gruppe blev afviklet. 

Sanne Jensen og Amalie Benfeldt tog endnu en bronzemedalje samme med i synkrongruppen sammen Julie. Herefter tog Amalie Benfeldt endnu en bronzemedalje i freestyle gruppen individuelt. 

De sidste t0 bronzemedaljer til Moo Sa blev sikret i nogle af DMs største grupper. Først tog Jonas Rud bronze i grøn/blåbælte gruppen med en flot indsats og senere tog Sarah Therkelsen bronze i rødbæltegruppen for piger og hermed bekræftede hendes talent.

Klubben havde gerne set lidt flere medaljer efter ikke færre end tre grupper sluttede med Moo Sa deltagere på den utaknemmelige 4. Plads. Således måtte Helena Therkelsen, Mike Therkelsen og Sanne Jensen tage til takke med den placering. Klubbens øvrige deltagere Silja Kjølbo, Benjamin Bomberg og Kasper Kjeldsen kom alle i finalen ved DM og endte på placeringer som nr. 7/8 i deres respektive grupper.

”Med baggrund i størrelsen på vores DM hold må vi være meget tilfredse med årets DM resultat. Vi har i forhold til 2014 flere på skadeslisten og som er rykket op i sortbælteklassen, og det sætter sine spor. Men at vi henter hele 12 DM medaljer og er tæt på yderligere 3 er flot flot af udøverne og deres coaches” udtaler eliteansvarlig i Moo Sa Mark Lee Larsen.