2 x sølv ved Belgian Open

I påsken drog de bedste udøvere fra Skanderborg Taekwondo Klub til Belgien for at konkurrere ved Belgian Open – et a-class ranglistestævne, som i år var sidste mulighed for at påvirke landsholdsledelsen med henblik på udtagelse til EM i juni måned i Serbien. De 4 lokale udøvere leverede 2 sølvmedaljer og en finaleplads samt en god fornemmelse forud for EM udtagelsen.


Thomas Purup og Amalie Benfeldt slå lige nu om udtagelse til EM i team freestyle klassen. Derfor skulle der leveres et godt resultat ved stævnet i Belgien. Det levede holdet fint op til, men de nåede desværre ikke helt til tops. Klassen endte med to hold på samme pointantal og da yderkaraktererne blev medregnet betød det ”kun” sølv for det danske hold. Nu venter klubben og specielt Thomas og Amalie spændt på EM udtagelsen som kommer midt i april måned.
Thomas Purup og Amalie Benfeldt deltog også i freestyle gruppen for par og her blev det også til en flot sølvmedalje.
Senere måtte Thomas Purup og Sanne Jensen nøjes med en 5.plads i finalen i mix par, hvor præstationen var påvirket af en skade Sanne Jensen havde pådraget sig i uge før stævnet.
I de individuelle grupper var der ikke så meget at skrive hjem om denne gang. Fokus var på par og holddisciplinerne. Således blev det kun til sekundære placeringer for både Thomas Purup, Amalie Benfeldt, Sanne Jensen og Louise Lundhøj.

Næste opgave for teknikholdet i Moo Sa bliver et talentstævne i Ringsted midt i april måned.