2 NM titler og i alt 5 NM medaljer til Moo Sa

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde lørdag 4 deltagere i action ved de Nordiske Mesterskaber i Fredericia. Klubben har siden sidste NM i Norge primo 2015 introduceret et elitekoncept bl.a. støttet af Skanderborg Kommune og klubbens sponsorer. Dette koncept er begyndt at kaste flot med medaljer af sig, hvilket resultaterne ved årets NM var bevis for. Udover de to NM guldmedaljer blev det til en sølvmedalje og to broncemedaljer.

Faktisk var der tale om 8 NM medaljer til klubben, da også Lærke Kamp Pedersen fra Lyseng Taekwondo Klub vandt guld og 2 sølv ved NM. Lærke er tilknyttet klubbens elite teknikprojekt, hvor hun har flere ugentlige træninger.
Thomas Purup, som tidligere har været Nordisk Mester to gange, kunne igen glæde sig over at stå øverst på podiet, da han både med Amalie Benfeldt hentede guld i free style par disciplinen og senere også guld i teamgruppen for herrer sammen med Kristoffer Andersen fra Aalborg og Kim Larsen fra Risskov. Og som om de to guldmedaljer ikke var nok, så sluttede Thomas Purup af med en NM sølvmedalje i mixpargruppen sammen med Sanne Jensen, hvos de kun blev overgået fra en par fra det finske landshold.
Sanne Jensen viste også i den individuelle at hun er godt kørende og hun tog en flot bronzemedaljer kun overgået at to af hendes landsholdskammerater. Sanne Jensens tredje NM medalje kom i teamgruppen for kvinder sammen med Amalie Benfeldt og Freja Løkke, da de, i tæt konkurrence med 2 landsholdsteams, tog bronze i gruppen.
Helena Therkelsen fik hendes NM debut i Fredericia. Helena Therkelsen blev sortbælte i 2015 og fik dermed adgang til NM deltagelsen. Debuten gik fint med kvalifikation til NM finalen og en samlet en 8. plads som slutplacering.
Næste opgave for Moo Sas teknikhold bliver allerede næste weekend, hvor en DTaF stævne i Munkebo venter.