17 x metal til Esbjerg Cup

Taekwondo klubbens teknik- og kamphold deltog i sidste weekend i det store vestdanske stævne Esbjerg Cup. Det blev en forrygende tur for den lokale klub og Moo Sa’s udøvere kunne drage retur til Skanderborg godt pakket med medaljer. Det blev til ikke færre end 17 medaljer fordelt på 8 guld, 2 sølv og 7 bronzemedaljer samt pokal for tredje mest vindende hold ved stævnet.
Guldmedaljerne i Esbjerg blev hentet følgende. Sebastian Bille gentog sin sejr ved DM over en færøsk kæmper til stævnet og tog guld i 59kg klassen. Alle øvrige medaljer blev vundet af teknikudøverne. Landsholdsudøver Andreas S. Sørensen, som pt. arbejder på en EM udtagelse, vandt sikkert guld i hans free style gruppe Signe Damgaard vandt guld i par disciplinen med hendes makker fra Risskov August Juhl. Sidst på stævnet blev det også til sølv til Signe i free style gruppen for piger. Laura Nancke blev også dobbelt medaljetager. Først blev det til guld i teamgruppen sammen med Vicca Holm og Mathilde Bredgaard fra Risskov og derefter tog Laura også bronze i den individuelle gruppe for rødbælter. Sarah Therkelsen vandt juniorgruppen for rødbælter efter hun i længere periode har slås med en skade. Sarah tog også guld i team gruppen sammen med to andre UC udøvere. Klubbens teknikhold har nye talenter på vej og i gul/orange bæltegrupperne blev det til dobbelt guld på pigesiden til Sigrid Biltoft og på drengesiden til Jacob Tabermann.
Lukas Nolsøe tabte sin finale i drenge klasserne i kamp, men tog en flot sølvmedalje. Loui Kjølbo tog bronze i kamp efter en god indsats i hans drenge klasse. De resterende teknikbronzemedaljer gik til Sofia B. Sørensen, som både tog bronze i hendes individuelle gruppe og senere også i free style gruppen. Annesofie Fredberg hentede en flot bronze i en af de hårdeste sortbæltegrupper i teknik. Helena Therkelsen gentog bronzepræstationen i -40 gruppen for sortbælter. Og sidst men ikke mindst blev det til en flot bronze til Monique Brændbyge i rødbæltegruppen for juniorer.
Klubbens teknikhold har i den kommende weekend deltagere med til et internationalt stævne i Belgien, hvor klubben håber på medaljer og måske efterfølgende en EM udtagelse til Andreas B. Sørensen.