13 DM medaljer til Moo Sa

Moo Sa’s teknikhold deltog med et rekord stort hold ved det netop afholdte DM i Odense – Arena Fyn. Holdet bestod at de erfarne kræfter ført an af VM medaljevinderne Thomas Purup og Amalie Benfeldt og den mangeårige DM profil Sanne Jensen, men der var plads til debutanter på DM holdet. Forventningerne var således blandede i forhold til resultaterne, da flere udøvere også havde flyttet klasse til årets DM. Samlet blev medaljehøsten dog godkendt med en guld, tre sølv og ni bronzemedaljer, men holdet blev på dagen også ramt skade og sygdom blandt deltagerne.

Thomas Purup blev igen årets mest vindende Moo Sa deltager ved DM. Bedst gik det for Thomas i VM disciplinen freestyle team, hvor han sammen med landsholdet genvandt DM titlen. Hermefter blev det til sølv i den individuelle freestyle gruppe og bronze i individuel teknikgruppe. Sanne Jensen og Thomas Purup hentede bronze i mixpar for sortbælter. Thomas måtte dig nøjes med en bronze i team gruppen for sortbælter efter et overraskende nederlag til det tidligere landsholdsteam fra Viby. Amalie Benfeldt blev desværre ramt af en skulderskade, som forhindrede hende i at gennemføre hele DM. Inden skaden havde Amalie dog sikret sig DM bronze i team gruppen for sortbælter, men måtte trække sig i finalen i både freestyle individuelt og i par freestyle med Thomas Purup, så det kastede hhv. kun bronze og sølv af sig.
Nogle at klubbens store talenter gjorde en god figur ved DM. Således kunne Silja Kjølbo hente en flot DM bronze i rødbæltegruppen, som hun var rykket op i lige før DM. Også Sarah Therkelsen hentede et flot resultat sammen med Caroline Amby, da hun hentede sølv i pargruppen for rødbælter. Helena Therkelsen tog DM bronze i sortbæltegruppen – 40 år og lidt senere på dagen tog DM debutanten Lena Gellert også bronze i +31 år gruppen for gørn-blåbælter. Sidste DM bornze gik til Simon Lyngbak i senior grøn-blåbæltegruppen.
Ved DM deltog også Josefine Christiansen, Laura Nancke, Signe Damgaard, Andreas og Sofie Sørensen, Sebastian Bille, Mads Meldgaard, Benjamin Bomberg, Kasper Kjeldsen, Kasper Simonsen, Jonas Kjeldsen, Loui Kjølbo og Bettina Kjeldsen.
”Med baggrund omstændighederne ved årets DM, må vi være meget tilfredse med årets DM resultat. Flere har rykket op i nye klasser med hårdede modstand og vi var ramt af skader. Men at vi henter hele 13 DM medaljer – 3 flere end i 2015 og det er en flot indsats af udøverne og trænerne på vores DM hold” udtaler eliteansvarlig i Moo Sa Mark Lee Larsen.