10 TEKNIKMEDALJER TIL MOO SA

Skanderborg Taekwondo Klubs teknikholdstalenter har været til to stævner i Danmark som optakt til forårssæsonen. Med hele 10 medaljer ved Munkebo Cup og Esbjerg Cup tegner det rigtigt godt for fremtiden for Moo Sas teknikhold. Medaljehøsten blev 3 guld, 3 sølv og 4 bronzemedaljer.

Bedste præstationer ved Munkebo Cup blev leveret af Laura Nancke, som tog hendes første guld i seniorklassen – 30 år sortbælter. I samme gruppe hentede Signe Damgaard bronze, så klubbens to landsholdsudøvere fik en fin start på de danske stævner i 2023. Naja Nancke tog en flot sølvmedalje i rødbæltegruppen for juniorer, hvor en anden Moo Sa udøver Anna Hansen vandt bronze. I drengeklassen for grøn/blå bælter vandt Aksel Rohrberg en flot bronzemedalje. De øvrige Moo Sa deltagere ved stævnet gik alle i finalen, men endte udenfor medaljerne.

Ved Esbjerg Cup slog Moo Sas junior rødbæltepiger virkelig til. Anna Hansen vandt guld efter en flot præstation. På andenpladsen og dermed sølv stod Naja Nancke og sidst men ikke mindst tog Mille Bille bronzemedaljen. Altså et helt podie med junior rødbælter fra Skanderborg klubben. Senere på dagen tog Anna, Naja og Mille også sammen guld i teamgruppen for rødbælter, som de vandt sikkert. Det skulle blive endnu bedre for de lokale talenter, da Valdemar Hansen, Aksel Rohrberg og Johannes Bertelsen sikrede sig en flot sejr i drengegruppen for grøn/blåbælter. Også ved Esbjerg Cup gik alle øvrige Moo Sa udøvere i finalen, men endte uden metal om halsen denne gang.

Klubbens landsholdsudøvere var ikke med til alle stævnerne, da de var optaget af landsholdets satsstævner i Europa blandt andet i Paris og Hamborg. Landsholdsudøverne har netop får besked om at Europamesterskaberne ligger i Østrig i november. Så der er lagt op til en lang 2023 sæson for udøverne, som først kan vente en udtagelse hen i efteråret. Næste opgave for det samlede teknikhold bliver Danish Open i teknik, som Moo Sa selv er vært for den 3. Juni i Fælledhallen.

Foto: Moo Sa’s teknikhold ved Esbjerg Cup fv: Morten Turn, Johannes Bertelsen, Naja Nancke, Mille Bille, Anna Hansen, Freja Hansen og Signe Damgaard